Σκοπός της ιστοσελίδας μας είναι να προσφέρουμε στον κάθε επίδοξο επισκέπτη του νησιού των Φαιάκων, της πανέμορφης Κέρκυρας, ένα απόλυτα κατανοητό και συνάμα εύχρηστο οδηγό σχετικά με τις αθλητικές δραστηριότητες που το νησί προσφέρει.

Η περιήγηση στην ιστοσελίδα προσπαθεί να σας αποδώσει με ευχάριστη και πληροφοριακή διάθεση μια ξεκάθαρη εικόνα του τι είναι αυτό που μπορείτε να βρείτε στην Κέρκυρα και πως.

Παραθέτουμε με λεπτομέρεια λίστες αθλητικών δραστηριοτήτων και σωματείων που τις προσφέρουν, προσπαθώντας να χαρτογραφήσουμε το νησί και να κάνουμε την εκεί παραμονή σας όσο πιο εύκολη και ευχάριστη γίνεται.

Στην προσπάθειά μας αυτή αρωγό έχουμε την ίδια την Κέρκυρα που, η αλήθεια είναι, παρέχει όλες τις δυνατότητες στον κάθε επίδοξο επισκέπτη, όσο απαιτητικός και εάν είναι, να διασκεδάσει και να χαρεί τις διακοπές του χωρίς να στερηθεί την χαρά του αθλητισμού. Απεναντίας, έχουμε τη σιγουριά ότι όχι μόνο θα μπορέσετε να κάνετε τα σπορ που σας αρέσουν, αλλά παράλληλα θα σας παρουσιαστούν πάμπολλες ευκαιρίες και προτάσεις για να δοκιμάσετε και… κάτι άλλο, κάτι διαφορετικό.

Αυτήν τη διαφορετικότητα της Κέρκυρας, ως τουριστικού προορισμού προσπαθούμε να μεταδώσουμε. Κριτές του κατά πόσο το πετυχαίνουμε θα είστε εσείς. Το μόνο που ζητούμε, είναι κατά τη διάρκεια της πλοήγησής σας να έχετε καλοκαιρινή διάθεση και επιθυμία για διασκέδαση, χωρίς στεγανά και περιορισμούς. Όπως θα ανακαλύψετε κατά την περιήγησή σας, η Κέρκυρα ως προορισμός παρέχει τόσο μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων που θα ήταν συμβουλή μας, να δοκιμάσετε όσες περισσότερες μπορείτε. Την θετική επίδραση των σπορ τόσο σε εσάς όσο και στα άλλα μέλη που σας συντροφεύουν, προσπαθούμε επίσης να αποτυπώσουμε, σε μια προσπάθεια να αποδοθεί σωστά η σημασία των σπορ στη ζωή όλων μας, πολύ δε περισσότερο σε περίοδο διακοπών, όταν ο χρόνος και η διάθεση επιτρέπουν περισσότερη ενασχόληση.

Ελπίζουμε να πετύχαμε τον σκοπό μας και η περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, εκτός από πληροφοριακή να είναι συνάμα και ευχάριστη. Εμείς θα είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας και με γνώμονα την καλύτερη δυνατή και συνεχώς ανανεωμένη πληροφόρηση.

Καλή σας περιήγηση