Η Κέρκυρα Είναι Υπερήφανη για το Ποδόσφαιρο Που Παίζει

Αν είστε θαυμαστές του ποδοσφαίρου, τότε η Κέρκυρα πρέπει να σας έχει εκπλήξει φέτος ευχάριστα. Με απανωτές νίκες και θετικά αποτελέσματα διαρκείας, έχει καταφέρει να εξασφαλίσει την παραμονή της στο ελληνικό πρωτάθλημα της Super League. Ατενίζει μάλιστα το μέλλον με αισιοδοξία, χωρίς άγχος και γεμάτη με ελπίδες για τις επόμενες αγωνιστικές. Δεν αποτελεί απλά ένα “πυροτέχνημα”, όπως πολλοί μπορεί να ισχυρίζονται. Τα συνεχή αποτελέσματα απέναντι σε μεγάλες ομάδες, αλλά και σε ανταγωνιστές στη μάχη κατά του υποβιβασμού, έχουν φέρει την Κέρκυρα σε μια πολύ καλή θέση.
Greek league in Super LeagueΗ ποδοσφαιρική ομάδα της Κέρκυρας διαθέτει ένα πλούσιο ρόστερ, το οποίο αποτελείται από ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που έχουν κίνητρο να αποδείξουν την αξία τους. Ανάμεσά τους, ξεχωρίζουν ο Τουράμ και ο Κεϊτά, όπως και ο Σιόντης και ο Ιωάννου. Κοιτάζοντας τον κάθε αγώνα διαφορετικά και δίνοντας έμφαση στα τρωτά σημεία του αντιπάλου, η Κέρκυρα παίζει αξιόλογο ποδόσφαιρο και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Ως αποτέλεσμα, δεν υπάρχει πλέον το άγχος της ήττας που θα σημαίνει υποβιβασμό. Αυτό και μόνο είναι μεγάλο επίτευγμα, ειδικά σε ένα ασταθές περιβάλλον, σε οικονομικό επίπεδο, που χαρακτηρίζει ολόκληρη τη χώρα. Επενδύσεις δεν είναι εύκολο να γίνουν, ενώ οι πόροι είναι περιορισμένοι για τις ομάδες της επαρχίας, περισσότερο από κάθε άλλη φορά.
Όμως η ομάδα της Super League δεν είναι μόνη της στον αγώνα αυτό για επιβίωση. Οι οπαδοί την έχουν αγκαλιάσει και αποδεικνύουν ότι εκτιμούν την προσπάθεια των παιχτών και της διοίκησης. Την ίδια στιγμή, οι ακαδημίες κάνουν σπουδαία δουλειά στον τομέα της γαλούχησης νέων ποδοσφαιριστών, που έχουν πάθος να ξεχωρίσουν. Νέοι προπονούνται με οργάνωση και με όλα τα εφόδια, έτσι ώστε να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στις ολοένα και μεγαλύτερες απαιτήσεις στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Πέρα από ένα πανέμορφο νησί με εκθαμβωτικές παραλίες και σπουδαία αξιοθέατα, συνεπώς, η Κέρκυρα μπορεί να καυχιέται πλέον και για την ποιότητα του ποδοσφαίρου που προσφέρει στους θεατές, σε ολόκληρη την Ελλάδα.